Forums » Outras Discussões

Ücretsiz Cep Telefonu Takibi - Nasıl Yönettim

• 518 posts
    18 de julho de 2021 05:48:01 ART

Çocuklarınızın nerede olduğunu takip etmek istiyorsanız cep telefonu takibi çok kullanışlıdır. Çocuğunuzun bir cep telefonu varsa - günümüzde çoğu kişinin yaptığı gibi - o zaman telefonlarını bir cep telefonu izleme servisine etkinleştirmenin çok kolay olduğunu duyunca şaşıracaksınız. Aslında eskiden yaptığım telefon birkaç saniye içinde takip edildi. Telefon izleme web sitesinde çok basit, gizli bir form kullanarak birkaç ayrıntı verdim ve bir aktivasyon SMS'i alana kadar birkaç saniye bekledim. Servisin telefonun konumunun ayrıntılarını sağlamasından kısa bir süre sonra SMS mesajını yanıtladım.instagram hesabı hackleme programı

Çocuğun telefonu izlenirken tıpkı bir çocuk takip cihazı gibi davranır. Güncelleme programına bağlı olarak, yol adlarını ve yer adlarını içerecek bir sokak düzeyinde haritalamada konumun göründüğünü göreceksiniz. Kullandığım hizmette ayrıca alanların Google Earth görüntüleri vardı. Cep telefonu takibi ile GPS takibi arasındaki tek fark, cep telefonlarının yerini tespit ederken doğruluğun o kadar iyi olmamasıdır. Ancak, telefon sinyallerinin oldukça güçlü olduğu ve bu nedenle yüksek doğrulukta sonuç verdiği bir kentsel alanda yaşadığımız için çocuklarımı bulmanın oldukça doğru olduğunu buldum.

Bunu okuyorsanız ve Birleşik Krallık'ta yaşıyorsanız ve çocuklarınızın cep telefonlarını takip ederek nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız, 30 günlük ücretsiz cep telefonu izleme teklifinden yararlanmayı gerçekten düşünmelisiniz. Bu, çocuklarımın telefonlarını izlemek için kullandığım sağlayıcının aynısı.