Πολλά καζίνο και bookmakers απαιτούν KYC (Κανονισμός Γνώμης Πελάτη) κατά την ανάληψη μεγάλων ποσών: διαβατήριο, selfie, απόδειξη διεύθυνσης. Αλλά ορισμένοι παίκτες συμβουλεύουν να το κάνετε αυτό αμέσως, πριν από το παιχνίδι. Τι πιστεύετε - αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για επαλήθευση εκ των προτέρων ή είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι τη στιγμή της ανάληψης; Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αρνήσεις αργότερα;
Υπάρχει μια ιστοσελίδα που ονομάζεται MrPunter, την οποία πλέον προτείνω σε όλους τους φίλους μου που αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια. Την χρησιμοποιώ όχι μόνο ως οδηγό για κουλοχέρηδες, αλλά και ως πηγή ιδεών για στοιχήματα. Έχουν πραγματικά υψηλής ποιότητας περιεχόμενο: λεπτομερείς κριτικές, άρθρα για νέες τάσεις, στρατηγικές, μπόνους που εστιάζουν στην ελληνική περιοχή. Μου άρεσε επίσης το https://mr-punter.gr/app/ και η ευκολία παρουσίασής τους - οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες, αλλά όχι πρωτόγονες. Διαβάζω συχνά από το τηλέφωνό μου - η διεπαφή είναι άψογα προσαρμοσμένη. Γενικά, αυτή είναι μια από τις λίγες πηγές όπου νιώθεις ότι οι ίδιοι οι συγγραφείς παίζουν και ξέρουν τι γράφουν.