Anúncios




(Máximo de 100 caracteres)


Somente para Xiglute | Xiglut - Rede Social | Social Network members,
Clique aqui para logar primeiro.



Faça o pedido da sua música no Xiglute via SMS. Envie SMS para 03182880428.

Blog

Hoe moet ik mijn computer voorbereiden om McAfee-producten te d

  • McAfee is een van de gespecialiseerde antivirussoftware om de virusinfectie teniet te doen. Het scanproces is zeer effectief en bekend in de IT-sector. Maar om ten antivirus op elk of specifiek besturingssysteem te gebruiken, wordt een beetje ingewikkeld voor nieuwe gebruikers. Technici van Mcafee Helpdesk Nederland helpen de gebruikers wanneer ze in de war raken of een bepaald probleem met betrekking tot ten software niet kunnen oplossen. From experts helpen de gebruikers bij het oplossen van virusgerelateerde problemen.

    Als u het product wilt downloaden, volgt u voordat u iets begint ten stappen om uw Windows-computer manages te maken voor het installeren van McAfee-producten.

    • U moet het systeem opnieuw opstarten om dit probleem op te lossen. Maak dus een bladwijzer voor ten pagina in uw browser om er snel naar terug te keren.
    • Zorg ervoor dat uw computer aan by minimale vereisten voldoet, volg ten stappen:
    1. Zorg ervoor dat uw Windows up-to-date is. Ga naar de Start-knop, typ Windows Update in het zoekvak en druk op de enter-toets. Selecteer Controleren op updates. Als je er een hebt gevonden, download het dan.
    2. McAfee Pre-Install Tool uit free download. Dubbelklik na het downloaden van het bestand op het bestand en volg from instructies op het scherm. Selecteer OK wanneer de computer u vraagt ​​om de volgende wijzigingen aan te brengen. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op OK en vervolgens op Sluiten en start u het systeem opnieuw op.
    3. Verwijder elk ander geïnstalleerd antivirusprogramma om onderbrekingen te voorkomen.
    4. Start nu het hulpprogramma McAfee Consumer Product Removal. Als je ooit een van zijn producten in het verleden hebt geïnstalleerd, moet je deze verwijderingstool starten om alle oude bestanden op te baden.
    5. Nadat u dit allemaal heeft gedaan, is uw computer klaar om de McAfee-software te installeren.

    Als je nog steeds problemen ondervindt, ga dan nergens heen, pak gewoon je telefoon en bel ons gratis Mcafee Telefoonnummer  om alle problemen met betrekking tot installatie, verlenging, beveiligingsproblemen en andere problemen op te lossen. Onze klanten hoeven niet lang te wachten, want wij leveren een instant oplossing. We werken dag en nacht en leveren exacte oplossingen voor het probleem. Verspil dus geen tijd meer en verbind ons om direct hulp te krijgen.

     

    Lees ook ten blog: Instructions voor het verwijderen van McAfee - Bellen Mcafee Helpdesk