Ses yalıtımının yapılmasında pek çok farklı amaç olabilir. Genel olarak komşu yapılardan gelen rahatsız edice yüksek ses için iç bölümlerde yapılan ses yalıtım çalışmaları; gürültüyü engellemek adına yapılır. Rahatsız edici seslerden kurtulmanın en hızlı, kesin çözümüdür. Doğru ses yalıtımı dışıradan gelen seslerin önüne set kurar. Bu sayede sizler, kafanızı dinleyebileceğiniz izole bir ortam yaratabilirsiniz. Gürültüden, araç seslerinden, rahatsız edici tüm seslerden kurtulmanın formülü ses yalıtım üzerinden geçer. Duvarlara, tavanlara, zeminlere uygulanabilir.
Her bir uyguluma da birbirinden farklı teknikler, farklı ürünler kullanılır. Yapılacak olan çalışmalar mekanlara, kişinin isteklerine bağlı olarak değişir. Kişi yalnızca ses yalıtım hizmeti almak isteyebilir ya da kişi ses yalıtıma ek olarak akustik bir ortam yaratmak isteyebilir. Bu durumda kullanılacak olan ürünler daha farklı bir tasarıya sahip olacaktır. Ses yalıtım malzemesi, akustik ortamlar yaratmanın en akıllı çözümü ile tanışın. Sektörler, bireysel kullanım, kamu alanları, eğlence mekanları için özel olarak üretilen. Bu eşsiz malzemeler doğru ses ortamları yaratmak adına özel olarak tasarlanır. Her bir malzemenin amacı birbirinden farklıdır.
Piramit sünger tüm gözenekleri açık olma özelliğine sahiptir. Bu da açık ses emme ve ses yutma özelliğine sahip olmasında etkilidir. Ayrıca özellikle iç mekanlarda akustik düzenlemesi için oldukça ideal bir malzeme olan piramit sünger, düzey ve yatay yönde seslerin yalımını sağlam. Ayrıca tavan ve zeminlerde de kolayca uygulanabilen bu malzeme; özel yapıştırıcısı sayesinde kolayca temiz bir yüzeye yapıştırılmaktadır. Plakalar halinde ambalajlanması diğer bir artı yönünü ifade etmektedir. Bu doğrultuda ses yalımı konusunda çok ideal bir malzeme olan piramit sünger, kullanım alanı oldukça fazla olan bir malzemedir.
Kullanım amacı olarak çok geniş bir yelpazede tercih edilen piramit sünger; yangın hassasiyeti olan yerlerde ve stüdyolarda tercih edilmektedir. Ayrıca açık plan ofislerde ya da atış poligonlarında oldukça iyi performans sağlayan bu malzeme, düğün salonlarında dahi ses yalıtımı amacıyla kullanılmaktadır. Bunun yanında klima ve havalandırma kanallarında da tercih edilen bu malzeme, motor sesinin yoğun olarak oluştuğu her ortamda kullanılabilmektedir. Piramit sünger akustik bir malzeme özelliğindedir. Ayrıca günümüz ses yalıtımı sektöründe en çok kullanılan bir malzemedir.
Akustik sünger firması olarak ses yalıtım malzemesi konusunda en kaliteli ürünler sizleri bekliyor. Ziyaretçilerimiz için bilgi dolu içerikler hazırlamaya çalışıyoruz. Hesaplı fiyatlardan alışveriş yapmaya şimdi başlayın. Ses yalıtım malzemeleri ile projelerinizi en iyi şekilde gerçekleştirebileceğiniz akustik ortamlar yaratın. Firmalar, bireysel kullanım, inşaatlar, kamu alanları, eğlence mekanları akustik önleminizi şimdi bizimle alın. Daha ayrıntılı bilgi almak, uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için mağazamızda gezinebilir, bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Kaynak; akustik sünger fiyatları