Anúncios
(Máximo de 100 caracteres)


Somente para Xiglute | Xiglut - Rede Social | Social Network members,
Clique aqui para logar primeiro.Faça o pedido da sua música no Xiglute via SMS. Envie SMS para 03182880428.

Blog

Hoe kan ik tweestapsverificatie inschakelen op Instagram?

 • OVERZICHT

  Je kunt meerdere systemen koppelen aan tweefactorverificatie op een Instagram-profiel als je verificatiesoftware van derden gebruikt. Je ontvangt een zescijferige toegangssleutel van de verificatie-app op elk apparaat wanneer je verschillende apparaten toevoegt aan tweestapsverificatie op één Instagram-profiel.

  Houd er rekening mee dat een apparaat eerst twee-factor-verificatie moet uitvoeren met behulp van een verificatietoepassing voordat er meer machines worden toegevoegd. Voordat er wordt gekoppeld aan tweefactorverificatie, moeten eventuele extra apparaten ook een authenticatietoepassing installeren.

  Als je hulp nodig hebt bij het inschakelen van Instagram Two-Step Verification, neem dan contact op met Instagram Helpdesk Nederland en spreek met technologisch ervaren professionals. Neem contact op met het Instagram-helpcentrum voor uw problemen en ontvang onmiddellijke hulp van het meest getalenteerde en hartelijke helpdeskteam dat ijverig werkt om het probleem op te lossen.

  VOLG DEZE STAPPEN OM VERIFICATIE IN TWEE FACTOREN IN TE SCHAKELEN OP MEERDERE APPARATEN

  1. Installeer een verificatietoepassing van derden (bijvoorbeeld Google Authenticator) op de telefoon die u wilt toevoegen en start vervolgens de Instagram-toepassing vanaf die machine.
  2. Om naar uw account te gaan, drukt u op uw profiel of uw accountafbeelding in de rechterbenedenhoek.
  3. Klik rechtsboven op Meer opties, waarna Instellingen.
  4. Klik daarna op Beveiliging en Twee-factor-verificatie.
  5. Schakel de schakelaar voor de verificatietoepassing in en klik vervolgens op Toevoegen.
  6. Druk op volgende nadat je het apparaat een titel hebt gegeven.
  7. Voer de code in die u hebt gekopieerd in de authenticatietoepassing.
  8. Voer de zescijferige sleutel in die is gegenereerd door uw authenticatietoepassing zodra u uw Instagram-profiel eraan heeft gekoppeld.
  9. Om de procedure op die telefoon te voltooien, navigeert u terug naar de Instagram-toepassing, drukt u op volgende en voert u de zescijferige toets in.

  Houd er rekening mee dat je maximaal 5 gekoppelde apparaten kunt koppelen aan twee-factor-verificatie van een Instagram-gebruikersaccount en dat je elke gekoppelde telefoon op elk moment kunt loskoppelen.

  STEUN

  Als een gebruiker meer hulp nodig heeft bij het inschakelen van Instagram Two-Step Verification, moet hij Bellen Instagram Nederland gebruiken. Het ondersteuningsteam helpt je graag met eventuele problemen die je hebt met je Instagram-account.

   

  Lees ook deze blog: Hoe te reageren op een reactie via haspel op Instagram?